Klubnyheder

Info om kontingent og kommende aktiviteter

29. januar 2020, 14.50

Hej Alle sammen en Vigtig besked til alle.

Jeg har over en længere tid gået og reflekteret over hvad der kunne gøres bedre i klubben så alle kan være med samt at folk kommer til vores klub.

Udfra en masse overvejelser og positive samtaler med bestyrelse samt nogen forældre så er konklusionen at bla kontingentet skal sættes ned, det kommer til at se sådan ud.

1.
Kontingentet ville blive sat ned fra den 1 April 2020, fra 250 om måned og hvor der er søskende rabat. til 160 om måned hvor der ikke længere er søskende rabat men hvor alle betaler den samme pris.
Så pr 1 April 160 kr om måned for Alle.

2.
Vi holder også i hele marts måned prøvetræning, Hvilket ville sige at hvis der er en/nogen som ville prøve taekwondo, kommen i form eller bare hygge sig i en forening med en masse søde og rare mennesker så er hele marts måned gratis for dem som kommer for at prøve og IKKE for medlemmerne selvfølgelig.

Vi ville også i den hensende lave nogen flyer som der skal deles ud i hele Brøndby og Avedøre.
Og igen hvis i ville så kan jeg besøge jeres skole og lave noget Taekwondo med dem.

3.
Og som en sidste ting så ville der blive arbejdet på at lave minimum 1 camp i år hvor jeg invitere en gæstetræner herover, jeg kigger i øjeblikket på nogen navne og så melder vi ud senere omkring dette projekt.

Lad os smøre ærmerne op og arbejde for denne klub, mindre snak og flere handlinger lets do this.

mvh
Josef