Klubnyheder

Info om begynderholdet og ændrede træningstider.

11. september 2020, 08.00

Info om begynderholdet og ændrede træningstider.

Hej alle - en lille Heads-up vedrørende begynderholdet.

Som I ved, er smittetrykket med Corona-virussen steget her i storkøbenhavn. Vi er så heldige, at begynderholdet er på næsten 25 elever og at der kommer nye elever til hele tiden. Det betyder desværre, at det er svært at holde den nødvendige afstand i den forholdsvis lille sal vi træner i. Derfor har vi i trænerteamet snakket om hvordan vi på bedste måde kan træne med vores begyndere, samtidig med at vi passer på og undgår at smitte hinanden.

Vi har derfor besluttet at dele holdet i to, og træne dem på forskellige tidspunkter. De to hold kommer stadigvæk til at træne tirsdag og torsdag, men i forlængelse af hinanden.

Hold-A træner fra 17-18

Hold-B træner fra 18-19


For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at blive bedre til at starte til tiden - I må som forældre hjælpe os med at gøre jeres børn klar til træningen. Det betyder at de skal have dobok på, bæltet skal være bundet, og de skal have været på toilettet inden træningen starter.

Vi vil i løbet af weekenden beslutte hvem der kommer på begynder-A og hvem der kommer på begynder-B. Når træningen er startet vil der ikke kunne gøres undtagelser i fordelingen.


Det øvede hold vil beholde sine træningstider om mandagen, men vil starte en halv time senere om torsdagen - kl. 19:00 Kampholdenes træningstider vil ikke blive påvirket.


Vi glæder os til at se jer igen i næste uge.


Med venlig hilsen

Trænerne.